Hur fungerade den här IPTV-tjänsten?

Den infrastruktur som behövs för att tillhandahålla sådana tjänster globalt är särskilt stor, och även om det var IPTV, Chefer genomfört många metoder för att inte lämna alltför många ledtrådar om sitt arbete. Till exempel, tjänsten drivs tack vare totalt 11 server gårdar, vissa med mer än 40 servrar, en stor infrastruktur som regelbundet interleaved skapa nya webbsidor.

På så sätt skapade det stora antalet sidor ett mycket svårt nätverk att spåra, så det var ganska svårt att komma till kärnan i problemet. När det gäller pengar skapade de flera företag relaterade till telekommunikations -, internet-och hårdvarutjänster för att avleda uppmärksamheten, vilket gav intrycket att de var Fiberoptiska leverantörer (vilket de tydligen gjorde) medan de å andra sidan sålde piratkopierade IPTV-box.

Även om de viktigaste cheferna för tjänsten var i Malaga, bodde ytterligare två partner i Danmark, där driften av tjänsten var inriktad med fördel av kvaliteten på de anslutningar som erbjuds i landet. Det var ett nätverk så efterfrågat att abonnenter har identifierats i totalt 30 olika länder.