Kalender

Ganesh Yoga

JUNI

 

 

20 juni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yogafest med Hanna & Surya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till en sommarkväll med Hanna & Surya. Vi har arbetat tillsammans i flera år med att sprida den glädje vi båda känner genom yogan. Ni har blivit många som följt med oss på olika resor, klasser och kurser genom åren. Många av er har också lärt känna varandra. Oavsett om du gått mycket för oss eller vi aldrig möts, så är du välkommen! Vi vill fira yogan, varandra och sommaren! Vi träffas i den gamla träkyrkan i Huddinge för att fira glädjen i vårt yogacommunity genom en tre-fyra timmar lång afton. Vi tar dig på en resa från flödande Vinyasa över till Yinyoga, Qi Gong och Meditation. Efteråt bjuder vi på en glad sommardrink och möjlighet för alla att prata, kramas och connecta innan sommaren tar oss på olika äventyr. Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs, så vill du ta med en vän, gör det. Välkommen!

 

 

 

JULI

 

 

19-22 juli

 

 

 

 

Yin TT - Extra Allt

 

 

 

 

I denna unika 40 timmars fördjupningsutbildning "yin extra allt" tittar vi på olika sätt att fördjupa och bredda vår undervisning och praktik. Utbildningen erbjuder en rad extra verktyg och kompletterande praktiker som du kan använda dig av för att fördjupa och berika din yin yoga och undervisning. Efter dessa dagar kommer din "bag of tricks" att vara väsentligt utökad!

 

 

 

AUGUSTI

 

 

17-19 augusti

 

 

Yin TT - Filosofi

 

 

Under denna 30 timmars fördjupningsutbildning kommer vi att fördjupa oss i taoismen, i olika delar av yin yogans filosofiska teman, story telling och hur vi på vårt eget sätt skapar en tydlig filosofisk ram i vår undervisning. Vi bygger vidare på vår kunskap från grundkursen.

25 augusti

 

 

 

 

 

 

 

EcoYoga - Att njuta av livet

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till en EcoYoga dag på temat "Att njuta av livet".

 

Tillsammans utför vi olika EcoYoga övningar i naturen, för att få en fördjupad upplevelse av att vi är en del av ekosystemen och hur kontakt med vår natur kan hjälpa oss till en ökad uppskattning och njutning av livet.

 

Genom övningarna får vi personliga erfarenheter av att vi också är en del av Moder Jord. Människan är i sig ett stycke natur, allt hänger samman och djupast sett är allting ett.

26 augusti

Öppet hus på Hjärtat