Söka arbete som frilansare

Oavsett om du använder Frilansare.nu eller Freelancer.com, det finns en god chans att du kommer att kunna hitta massor av arbete. Den största skillnaden mellan de två plattformarna är arbetets kvalitet. Enligt min erfarenhet, klienter på Frilansare.nu verkar ofta mer villiga att betala en rättvis lön, men med denna högre lönesatsen i allmänhet kommer högre förväntningar.

I skrivande stund har Frilansare.nu cirka 7 000 000 registrerade kunder, 12 000 000 registrerade frilansare, och mer än 100 000 jobb tillgängliga (över ett brett spektrum av språk och färdigheter). Freelancer.com, å andra sidan, säger att det har mer än 45 000 aktiva jobb. Det finns också mycket brantare konkurrens på denna plattform, med mer än 30 000 000 registrerade frilansare.

Även om båda plattformarna är bra för frilansare av nästan alla kunskapsuppsättningar, är det lättare att hitta och säkra högkvalitativa jobb inlägg på Frilansare.nu, eftersom deras prövning processen effektivt smalnar av konkurrensen med en hel del. Vem som helst kan öppna ett Frilansare.nu konto, men för att skapa ett konto på UpWork måste du godkännas.

Oavsett vilken plattform som används, måste du bestämma dig för en rättvis, men konkurrenskraftig ränta, som bör bestämmas av ett antal faktorer, såsom din plats, erfarenhetsnivå, antal positiva återkopplingar, och arbetsfält, bland annat.