Vape

Vi har de bästa varumärkena och modellerna av elektronisk cigarett (vape) separerade i kategorierna Nybörjare, mellanliggande och avancerade Kit. Dessa kit köper du på Jooz.se, Ecigaretter.se, Peoplesmoker.se, VapeSweden.se och dk.vape.se.

Elektroniska cigaretter (vape) styrs elektroniskt och använder litiumjonbatterier, genererar dimma genom att värma en vätska speciellt utformad för detta (e-vätskor eller e-juice), innehållande eller inte nikotinkoncentrationer.

Elektroniska cigaretter eller elektriska cigaretter eller vape har utformats för rökare som ett substitut för (analog) cigaretter, gör det möjligt att tillfredsställa suget efter nikotin på ett hälsosammare och säkrare sätt på ett sätt som liknar handlingen att röka en cigarett. Många använder ejuice till dem och populära fabrikat är bland annat: Six Licks, Straight Flavors, Supergood, Swedish Candy, Sweet Candy, Tasty E-juice, Tasty juice, Team 120, The Big Tasty och The Mamasan!

En studie som stöds och finansieras av hälsoexperter inklusive Cancer Research UK pekar på bevis som visar att Elektroniska cigaretter (vape) är mycket säkrare än att röka och föreslår att det finns en mycket låg risk i samband med deras långsiktiga användning.

Denna studie bidrar till det växande beviset på att Elektroniska cigaretter (vape) är ett mycket säkrare alternativ till vape.se tobak och föreslår att de långsiktiga effekterna av dessa produkter kommer att vara praktiskt taget noll.

Börja idag att använda din elektroniska cigarett (vape), prata med vårt team och garantera ditt kit!

Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.